Tuesday, April 13, 2010

0_0 (ii)

Nak cerita pasal kerja2 sekolah. Presentation pun dah selesai kesemuanya. Report je kena submit sebelum final. Test pulak ada lagi dua sahaja. :D Tadi, test calculus. Ketahuilah bahawa saya sangat mengagumi orang2 yang mengenali, memahami, menyayangi, ngam, expert, atau apa saja tentang 'infinite series' kerana test tadi betul2 mengajari saya. Serius, jika anda orang yang saya kagumi saya mahu temujanji dengan anda.

1 Comment(s):

avatar

haha.infinite series tu hang hapai ja dalam kitab hijau tu apa payah?
aku tak submit lagi semua esaiman ni.mati la aku.
(tolong ku amalin!)