Monday, June 21, 2010

Mummy Kau Banyak Mulut, Daddy Kau Sepatah-Tanya-Sepatah-Jawab

Dah lama nak cakap. Tapi, tak punya masa nak hurai detail2. Tentang opposite.

Semalam, sambil menyaksikan pasukan pilihan bermain baru aku rasa sesuatu tentang opposite. Mak pun dah lama cakap tentang ini.

'Tuhan tu adil. Dia jadikan kita berbeza untuk saling melengkapi'.

Imagin aku terus terfikir FIFA World Cup 2040. Nampak gaya, mamanya berjaga seorang diri apabila papanya tak de feel langsung dekat bola.

Alahai opposite.

*nanti aku cakap lagi pasal opposite ni dengan kata kunci 'seberapa banyak perbezaan yang ada, carikan titik pertemuan, di situ ada persamaan, ada bahagia'. cewah!

2 Comment(s)

avatar

betul
Allah maha adil
setiap apa yg brlku ada hikmhnya.
kalau dia api,kita mgkin air..
saling elengkpi.:)

avatar

wah, awk memahami dengan baik sekali!
gud for u.
:)