Wednesday, June 16, 2010

Send Dad a Card for Father's Day!

Check email tadi. Banyak yang dummy. Kau hanya perlu 'like' status or ape2 je kat facebook tu, inbox akan melimpah. Haih. Kalau aku tahu kau sefemes itu, tak nak la aku comment or like status kau. haha. Email yang aku dapat semalam bersubjek 'send dad a card for father's day!'. Okay la jugak, alert kan aku.

Aku pun tak tahu bila, tapi aku usha la jugak kad2 tu. e-card, siap ada poem lagi. Design tak banyak yang lawa pasai banyak anime. Poem ja yang berkenan di hati.

Jadi, dengan berbesar hati aku nak dedikasikan puisi tu di sini tapi copyright protected la.

Tak pe, ada masa aku buat sendirik. Bye.

3 Comment(s)

avatar

father's day rupanya..hurm
sy xda perasaan.

avatar

20 jun ni father's day.
saje buat post awal2.
hehe
:)