Wednesday, August 11, 2010

Pesanan Ringkas

1. "sempena Ramadhan yang mulia ini, saya (lan tulis nama penuh ni dalam ruangan ni) ingin memohon maaf atas segala ketelanjuran and kalau ada apa2 hutang halalkan ye. hehe. semoga pada Ramadhan ini amalan kita lebih baik dari tahun2 yang lepas. InsyaAllah. dan semoga Allah S.W.T ampuni dosa kita semua. tq (^_^)v"- azlan

2. "khamis cari jumaat, nak tanya nampak tak sabtu agar ingatkan ahad bagitau isnin supaya tak lupa mesej kat selasa yang rabu dah puasa! selamat menyambut Ramadhan (",)"- kiroh

3. "sabda Rasullulah S.A.W, celuplah jarimu ke dalam air laut, air yang menitis ke jarimu adalah nikmat dunia, baki air laut yang terbentang luas itulah nikmat syurga. semoga Ramadhan kali ini dilalui dengan penuh keimanan dan kesabaran. salam Ramadhan (",)"- rosliza

4."doa tahan puasa, allahummabaringsanawabaingsiniwataktahanwamaumatiwalihatjammasihlamalagitakdenasiwatibaimeginantilainkaliwaganti. selamat berpuasa!" - adib

5. "selamat berpuasa esok" - paan

6. "kunci jam pukul 4:30 pagi esok. tak yah berjaga, pi tidoq" - dad

*mesej dalam inbox pasal puasa sikit je. awak tentu banyak kan? ini pulak mesej saya sempena Ramadhan.

dear family members,
rasa sayu. serius, dari petang tadi rasa sayu. bukan sebab esok kita dah tak boleh lunch, tapi rasa macam tak sedap hati la. maybe, i think too much. ye la, last year kita puasa sama2 sebulan, sambut raya sama2. harap sangat, kita dapat lalui sebulan Ramadhan sama2 tahun ni then raya pun sama2 lagi.

dear friends,
saya minta maaf kalau ada kebencian, walau sikit bila anda terfikirkan saya. selamat menjalani ibadah puasa :)

4 Comment(s)

avatar

my friend once told me. "ehhh kalau kita kentut dalam air, nnt batal puasa!!!"

riiight..why would you want to kentut dalam air in the first place?

avatar

hahahahahaha.

avatar

huyoo, ramai peminat hantar msg nampak?
paling best, peminat terakhir tu. :)

avatar

haha. my dad lawak la tgh2 malam 1 ramadhan :D