Thursday, September 30, 2010

I Have Something to Tell You

Belum cuti semester lagi, aku dah ada plan. Memang tak sabar ah nak tunggu cuti. Banyak sangat plan. Tapi, plan untuk blog ni aku bagi tau malam ni je.

1. label
aku ingat nak relabel balik semua entri. Nak bagi ada susunan mengikut label. Hanya aku sorang saja tau apa maksud di sebalik label tu.

2. domain
kalau boleh, nak macam ni www.amalyyna.com

3. nak letak my blog list

4. tak tau lagi bila nak public blog ni sebab aku selesa dengan keadaan sekarang ni

5. nak baca balik semua entri. delete yang mana tak berkenaan.

6. nak tukar layout, template apa semua.

7. nak disable to comment entry, nak letak shoutbox. dulu buang sebab tak suka iklan ''im following u, follow me back k'. Tapi rasanya, tak lama kot shoutbox nak ada kat situ. haha

8. nak secara rasminya jadi tempat aku cakap sorang2. jadi, kalau banyak cakap kena banyak update jugak.

9. nanti kalau ada apa2 lagi, aku tambah.