Thursday, October 14, 2010

Gempak Plan

Esok aku cuti. Jumaat dan sabtu. Esok, family buat majlis keramaian dalam 12pm. Selalu jugak buat macam ni tiap2 tahun, paling sedikit anggota keluarga tidak lebih tiga puluh orang. Esok, pastinya lebih ramai.

Aku target jumaat and sabtu nak basuh baju, then nak buat draft report supaya ahad ni boleh emailkan terus to mdm zanariah.

then,
ahad
isnin
selasa
rabu
khamis
jumaat

yay! praktikal dah habis. hohoho

okay, enam hari yang tinggal, aku sedaya upaya akan setelkan celcom dealer system and main stock control. Dalam pada yang sama pulun study untuk test 3 calculus.

Itu sahaja. bye!