Monday, October 11, 2010

Home | Facebook

Bila aku bukak facebook, aku tak suka tengok home. Menyemak. Jenis tak ambik peduli kawan2 sekalian nak update apa. Who cares? haha. Selfish betoi.

Tapi, bila start praktikal aku dah mula ambik peduli. Sebab ada info di situ. Info seperti, tarikh lawatan pensyarah, tarikh present, tarikh macam2 lagi. Semua tu penting. Kalau aku tak amek peduli jugak, memang nahas ah sebab bila praktikal kedudukan masing2 tidak lagi berkelompok. Tambahan lagi, kawan2 akan update their system progress. Kena ambik tahu gak supaya aku akan lebih bersungguh apabila mengetahui sistem kawan2 yang hampir siap. hehe.