Wednesday, October 6, 2010

The Real Facebook

Dah ramai sanak saudara yang mohon untuk jadi rakan di facebook. Dulu, aku fikir panjang jugak. One day, akan jadi tak best bila orang rapat dengan kau tahu segala aktiviti kau.

At last, aku decide buat dua akaun. Satu untuk kumpulan saudara mara dan rakan taulan dan tak kisah ah sape kau. Dan satu lagi akaun, aku kisah kau sapa. Tapi, jangan sampai saudara mara tau kau ada dua akaun. Kawan2 rapat tahu takpe, coz bila diarong add, mean that diorang nak tahu update kau. Mean that, they care of you.

Oh facebook, so fake! haha

*aku deactivated facebook kedua jap hari tu. now, nak activated balik. so, bye2 fb1. Nothing there unless faking people.