Saturday, January 22, 2011

'grow old with me'.

orang berkawan kerana selesa. dan bila keselesaan tu dah tak de lagi, mungkin orang nak jauhkan diri dari kita. kita tak sedar, dan kita anggap orang sisihkan kita. jangan bagi perkara remeh macam ni ganggu hidup kita. biarkan orang tu pergi kepada 'keselesaan' baru dia. dan kita cari 'keselesaan' baru kita. dan kita akan dapati, keselesaan baru itu akan lebih baik dari sebelumnya. just follow the flow and savor every moment in ur life and inshaAllah, kita akan jumpa orang yang betul2 selesa dan menerima apa saja keadaan kita dengan ikhlas.

Tuhan, temukan aku dengan keselesaan baru itu secepat mungkin please.