Thursday, February 17, 2011

Google; Everything is Properly Nested

Ada seorang lecturer aku ni, mengajar tak ikut silibus. Sekejap lompat sana, sekejap lompat sini. Unpredictable. Ikut suka dia nak mengajar apa. Mula tu aku macam serius jugak dengan subjek dia. Masuk minggu ke-tiga dah boleh predict rentak dia. Tak perlu bangkang, tak perlu jadi lembu ditarik hidung. Just enjoy your ride even setiap kali masuk kelas dia, tak dapat apa yang diharapkan. Apa yang diharapkan?

Aku nak dia train mind aku sampaikan aku bermimpi-mimpi tanya diri aku; 'why not I start from now?'. 

Takpelah. Terima kekurangan dia seadanya. Fine. Esok test. Disebabkan aku belajar lompat-lompat, nota2 aku semua tak tersusun. Aku tak dapat specified mana tajuk itu, mana tajuk ini.

Jadi, jalan terbaik untuk aku study malam ni ialah dengan Google.

Thank you, Google. Please be nice to me. ;)