Saturday, April 30, 2011

4 to go more

Speechless.

*Pray for me.
read more

Apa yang diperlukan buat masa sekarang?

Kekuatan.

Doakan aku cepat sihat.
read more

Aizat Cakap, 'kau pergi...'

Mas dah balik. Ayu pun dah balik tadi. Who else would make me laugh? :(
read more

Wednesday, April 27, 2011

Apa itu bahagia?

Bahagia ialah ketenangan jiwa.
read more

Ni First Label Untuk ITS472

Haha. Tak perasan pulak tercicir its472 dalam 'pengisian'. Tular, susah sangat. Aku pun dah tak ingat. Takpa, rilex je. Actually, mana ada susah. Semua mudah2 belake. ^_^

Tahu tak miss azila sangat strict in marking paper? Walaupun beliau sangat detail dalam semua perkara, i like her. One word to describe, professional.

*tumblr aku dah tak dirasakan sesuai untuk post text, quote, link, chat and audio. totally aku akan guna untuk post random picture dan video. Untuk simple emo text, twitter. Untuk beletiaq, blog.

Yuhuuu!
read more

End

Dah seminggu lebih habis lecture. Carry mark pun dah dapat. Tapi disebabkan aku takde internet connection, maka liputan pun tak boleh dibuat. Sepanjang 9 hari study week kat rumah, aku tak macam dulu. Tak list out pun subject apa yang nak study malah sikit pun tak terfikir apa yang nak dibuat next, next and next. Biar je masa dan mood tentukan. Hehe. Sangat tenang, rasa selamat, dan bahagia di rumah. :-)

Tapi, bila dah cuti lama sangat aku ingat aku dah cuti semester. Rupa2 nya, satu paper pun tak lepas lagi.

Lecture semua berjalan dengan lancar selama 15 minggu cuma ada jugak aku ponteng semester ni. Semua subject takde masalah. Ada je favor lecturer and lecturer yang tak best. Tak penting pun, yang penting usaha yang terdaya and give all to Him.

Lusa first paper aku. Doakan aku.
read more

Friday, April 8, 2011

A Week Before End of Lecture

Lagi seminggu nak habiskan lecture. Nanti bila dah habis semua, aku buat conclusion.
read more

Saturday, April 2, 2011

.

Kadang, bila aku rasa apa yang aku belajar tersangat lah susah aku akan ingat pesan ayah;

ilmu yang paling susah dalam dunia ini ialah ilmu mengenal Allah.
read more