Wednesday, April 27, 2011

End

Dah seminggu lebih habis lecture. Carry mark pun dah dapat. Tapi disebabkan aku takde internet connection, maka liputan pun tak boleh dibuat. Sepanjang 9 hari study week kat rumah, aku tak macam dulu. Tak list out pun subject apa yang nak study malah sikit pun tak terfikir apa yang nak dibuat next, next and next. Biar je masa dan mood tentukan. Hehe. Sangat tenang, rasa selamat, dan bahagia di rumah. :-)

Tapi, bila dah cuti lama sangat aku ingat aku dah cuti semester. Rupa2 nya, satu paper pun tak lepas lagi.

Lecture semua berjalan dengan lancar selama 15 minggu cuma ada jugak aku ponteng semester ni. Semua subject takde masalah. Ada je favor lecturer and lecturer yang tak best. Tak penting pun, yang penting usaha yang terdaya and give all to Him.

Lusa first paper aku. Doakan aku.