Wednesday, April 27, 2011

Ni First Label Untuk ITS472

Haha. Tak perasan pulak tercicir its472 dalam 'pengisian'. Tular, susah sangat. Aku pun dah tak ingat. Takpa, rilex je. Actually, mana ada susah. Semua mudah2 belake. ^_^

Tahu tak miss azila sangat strict in marking paper? Walaupun beliau sangat detail dalam semua perkara, i like her. One word to describe, professional.

*tumblr aku dah tak dirasakan sesuai untuk post text, quote, link, chat and audio. totally aku akan guna untuk post random picture dan video. Untuk simple emo text, twitter. Untuk beletiaq, blog.

Yuhuuu!