Sunday, July 24, 2011

Connection

Makin lama aku rasa aku dah tak jadi aku. Hey, aku suka membaca la. Aku juga suka menulis. But now apa pun aku tak ambik port, semua benda lantak-la-apa-nak-jadi. What the...? Bukan seminggu amalina, dah sebulan lebih tau awak tak jadi awak. What's going on? Apa yang tak kena? 

Lewat malam hari tu aku tengok citer orang putih kat tv. Dia cakap benda paling worth it adalah connection. Banyak hari aku fikir pasal tu.

Betul la Meon, connection tu paling berharga in life. Maksud luas, tapi aku faham satu;

connection aku dengan Pencipta still lemah.

Aku malu dengan Dia tapi esok aku ulang lagi.

1 Comment(s):

avatar

kalau kau ikhlas...
Tuhan tahu kau ikhlas..
dan DIA akan mudahkan..
i/Allah