Friday, August 12, 2011

Menjawab Secara Pukal

1. Salam. Dah beli no pin tu?
2. Bila nak invite ni?
3. Wei, sidai baju.
4. Aku tak dapat balik. Ada meeting. Urgent!
5. Tak balik ngajaq lagi ka?
6. Salam. Dah tido ke?
7. Assalam, nak tanya fb address n password utk rsnetwork ingat lagi tak?
8. Salam
9. Salam. Hye, lama tak dengar khabar. Sihat ke?
10. Cikgu, kalau ada yang tak tau, kena buat jugak ke?
11. Selamat pagi awak.
12. Mintak tolong boleh?
13. Bangun2!! Nak pi bazar..
14. Kau buat apa cuti ni? Aku kerja dkt guardian time puasa ni.
15. Hye :-)
16. Ai lin..
17. Mai ambik agar2. Takda sapa nak hantar.

Semua aku jawab dengan berdiam diri. Actually I even don't know where my phone was and and and jenis malas nak cas phone.

...

Penting jugak aku ni.