Sunday, October 9, 2011

A month in Dungun


Assalamualaikum.

I am taking 8 codes for this semester. Quite tough, I can say. Getting more busy with classes, assignments, projects etc.

Okay. Kod2 itu aku asingkan mengikut 3 kategori; language (Arab + English), business (Consumer Behaviour + E-Commerce + Economic), and computing (System Engineering + Programming + Network).

Review:

Kategori 1 | Language
BAB401: Senang beb. Dah belajar time sekolah dulu. Kenapa pilih Arab? Bahasa syurga. :)
BEL442: 'don't worry about test, quiz, and final outline paper. worry about your future English'. -(Mr. G). So, I am not worried anything about BEL. He gave me the comfort zone. :D

Kategori 2 | Business
MKT561: Study pasal consumer. Untuk apa belajar ni? Untuk predict/forecast market. Yang paling penting, gain more profit bila dah tahu the way consumer behave and buy.
ITS520: Belajar pasal E-Commerce. Buat E-Commerce website guna joomla.
ECO415: Terbaik. Best gila belajar economic because of dapat lecturer yang betul2 pandai ngajar.

Kategori 3 | Computer
ITS572: Subject membaca pasal System Engineering. Semua depend on project. Guna PHP.
ITT410: Network. Dah pernah belajar time diploma cuma advance lagi. Lecturer ni knowledgeable. Kagum jugak ah.
CSC574: Internet Programming. Pun dah pernah belajar time diploma. So tak mencabar sangat.

Tu je kot review untuk subject2 semester ini. Sehingga berjumpa lagi.