Monday, November 21, 2011

..

Shit. Hari2 aku sedih.
read more

Mimpi

Aku mimpi ada seorang pakcik tua curik laptop, purse aku. Aku menangis semahu. Aku tarik sorang lelaki ni, aku menangis, menjerit semahu aku depan dia. Aku rasa selesa menangis depan dia padahal aku tak pernah kenal. Dia kacak. Mimpi di bawah pula adalah mimpi sebelum masuk mimpi ni. Tu sebab aku rasa aku rasa aku meraung sakan di mimpi ni.

F hantar pesanan ringkas dalam bahasa kasar. Dia bahasakan diri dia gua. Dia cakap, gua dah ada pengganti. Gua memang fun dengan hidup gua sekarang. Gua dah dapat apa yang gua nak. Aku tak reply. Aku baca update dia kat facebook. Dia tulis ringkas, Tuhan makbulkan doa aku. Aku syak doanya adalah untuk mendapat perempuan seperti apa yang dia nak.

Aku terjaga.

*lambat betul install adobe reader. nak submit kerja pukul 10 ni, dua mimpi aku siap taip kat sini. Hahaha
read more

Status: Only you could read your blog

Emosi sekarang sekejap stabil sekejap tak. Ini adalah disebabkan perubahan hormon aku agak. Jadi, biarlah aku berkecamuk di sini sendirian. Ruang sudah diprivatekan. Aku bercadang untuk bukak semula selepas habis final.
read more

Thursday, November 17, 2011

1st time punya masa macam ni kot

Harini sangat happy! Basuh baju, masak nasi goreng, format laptop, dan pergi pasar. Hehehe. :-)

posted from Bloggeroid

read more

Tuesday, November 15, 2011

Perfection

Biar ketidaksempurnaan pada awalnya, lama kelamaan sempurna akan datang jua tanpa kita sedar. Jangan malu dengan ketidaksempurnaan. Tetapkan hati, letak rasa syukur paling tinggi.

#solattakkusyuk
posted from Bloggeroid
read more

Monday, November 14, 2011

Adu, rintih, dan menangislah..

Sesiapa saja mahu didengari. Hakikatnya kita lupa bahawa Allah Maha Mendengar. Dia suka akan hambanya yang selalu mengadu padaNya.

posted from Bloggeroid

read more

Sunday, November 13, 2011

Last entry before fly back to dungun

Kalau time2 macam ni esok malam aku dah atas bus. Kejap je cuti aidiladha. Kalau tahun lepas beraya tanpa mak, tahun ni lengkap sempurna.

Aku tak excited cuti midterm macam mana excitednya cuti semester. Banyak benda kena pikio lepas cuti ala2 midterm tu.

Lagi satu, aku tak rela perjalanan beratus-ratus jam. Jadi letih tak bermaya and take about 2-3 days to regain energy back.

Ah, banyak pulak alasan.

Actually, aku masih dalam tempoh idah laptop aku pergi buat selama-lamanya. Susah nak move on bila kau tahu all the assets which are gambar beratus-ratus folder, project, study folder, and all the memories have gone. It such a trauma that tells you about being bankrupt. At the end, you have nothing, zero, nilch, nada, bogel, etc. *sobbing

Good night.

posted from Bloggeroid

read more

Kau tau ke blog aku?

Oh. Kau ada mintak email kan. But wait, kau nak publish kat blog manasatu?
...

Aku yang jakun rupanya. Oh macamtu. Ok2, perfect service! ;-)

posted from Bloggeroid

read more

Wednesday, November 2, 2011

HHP

I just noticed that I LOVE beautiful things and happy faces. Fullstop.
read more

Desire

Kenapa bila start nak tulis kat sini rasa tersekat-sekat. Taip, backspace. Taip, backspace. Taip, backspace. Last2, refrain from here by clicking the red x at the top right corner there. Harini free tau. Ingat nak spend time kat sini. Tengok lah kejap lagi ke kot2 rasa horny nak menulis.

*horny=obsessive thoughts about getting some.
read more