Sunday, October 21, 2012

T_T

Aku tak tau nak sambung belajar ke tak. Kalau aku sambung pun, aku tak tau samada aku cuba penuhkan impian aku atau impian mak. Aku tak tau nak jadi apa sekarang ni. Letih tau tak belajar sesuatu yang kau tak suka..

***
Patutnya minggu ke 5 hari tu aku balik. Refresh balik, ambik semangat baru kat rumah. Esok test, and aku takda mood langsung nak study. Huarggghhh

***
Aku tahu aku letih. Palat cemana pun hari ni, aku kena hadapi.

***
Keh keh keh. Dah lepas pun.