Tuesday, April 2, 2013

Keep your circle tight, your family close

Anti social. "Tipu lah".

I am not friendly. "Camni tak friendly?"

It's hard for me to make friends. " Aku tengok kau okay je".

***

Susah untuk kau percaya, namun percayalah cakap kakton hahahahaha.

Okay okay, serious. I am actually a somewhat shy person. Never like big gathering or function, meeting people, and paling tak best ice breaking. Pehal nak kena introduce introduce pulak. Aku selalu fikir, tak boleh ke biar takdir, kejadian atau peristiwa je yang pertemukan.

2. I am not open up to the idea of accepting others in to my circle easily. 

3. Having a few friends already enough for me.

Jadi betul lah apa yang orang nampak ianya hanyalah pada literal semata. The truth is, orang orang yang buat aku friendly-gila-rapat-macam-tak-boleh-dipisahkan itu adalah orang orang yang sama dan orang orang dari circle yang sama.

"People come into your life for a reason or as a lesson".